Mirror this Poem

Graanmarkt, glazen kiosk

Mirror this poem is een installatie van Yorben Goor, Casey Dulst en Ilyes Hammoumi. Wie langs de kiosk stapt, merkt al snel een uitnodiging om met behulp van bewegingstechnologie met fysieke bewegingen enkele puzzels op te lossen. Elke puzzel ontgrendelt een vers van een gedicht, zowel visueel als auditief. Het gedicht is van de hand van Louis Vanoo, het werd geschreven in opdracht van het Memento Woordfestival en gepubliceerd in het festivalboek. Zwaai jij bruut naar de woorden of golf je liever zachtjes mee? Bij deze installatie beïnvloedt niet enkel de literatuur de lezer, maar ook omgekeerd.

Louis Vanoo

Louis Vanoo (┬░1999) studeert journalistiek in Gent. Louis is al even bezig met stand-up comedy, podcast en radio. De teksten die hij in het collectief schrijft en aanbrengt zijn grotendeels serieuzer dan zijn andere werk, ook al zitten er ook ironische teksten tussen. Onderwerpen waarover hij schrijft zijn onder andere onzekerheid en vergankelijkheid. Louis gaat op zaterdag 20 maart een samenwerking aan met Martijn Verhelst. Hun performance start om 12u15 en is te volgen via onze site.

Tot 31 maart 2021

Tickets

Dit jaar is het festival gratis. Wil je de organisatie steunen? Dan kan je een donatie doen in ruil voor een boek of tote bag.

Doneer & steun Memento