Opgelet! Door het volgen van de Coronavirus-maatregelen zal Memento niet doorgaan. Meer informatie op onze Facebook-pagina.

Roman op je bord

20 maart van 19:00 tot 21:00
Boekenhuis Theoria (Boekenkeuken)

Ken jij de boekenkok al? Elke tweede en vierde vrijdag van de maand kan je gezond veel lekkers proeven in de boekenkeuken van Theoria in Kortrijk. Vincent gaat elke maand met een nieuw kookboek aan de slag en tovert verschillende recepten rechtstreeks op jouw bord. Voor Memento waagt de boekenkok zich éénmalig aan evenveel lekkers uit fictie-boeken. Met schrijvers of personages die lyrisch doen over een fantastisch soepje of een delicieuze ovenschotel. Literaire passages vol smaken en geuren, gooien we met de volle aandacht en evenveel liefde op jouw bord. Een boek letterlijk verslinden, verspreid over drie verzorgde gangen. Jouw meest gezellige avond dus.

Gezocht! Ken jij toevallig een boek(fragment) waar keuken/voeding/eten in passeert? Geef dan zeker je tip en de bladzijde door via de site boekenkok.be. Wie weet ligt jouw verhaal op 20 maart dan effectief op ons bord ...