Dit jaar is het festival gratis. Wil je de organisatie steunen? Dan kan je een donatie doen in ruil voor een boek of een tote bag.

Doneren kan heel eenvoudig via Payconiq/Bancontact! Scan de code, vul het bedrag naar wens in en laat in de mededeling jouw telefoonnummer achter. Je kan jouw pakket ophalen op vertoon van jouw betaalbewijs aan de onthaalbalie van de Openbare Bibliotheek van Kortrijk. Woon je buiten Kortrijk, dan zoeken we voor jou een oplossing.

Houd er rekening mee dat het dan eventjes kan duren vooraleer je jouw pakket verkrijgt, we streven ernaar jouw donatie zo snel mogelijk te verwerken.

€2 Doneer 2 euro en in ruil krijg je van ons een Memento tote bag of festivalboek ‘Echo’, uitgebracht in 2020!
€5 Doneer 5 euro en je krijgt een tote bag van één van onze festivalambassadeurs naar keuze, schrijf in de mededeling bij wiens tote bag je wil, die van Dalilla Hermans, Stefan Hertmans, Joost Vandecasteele, Lize Spit of van het collectief van onze Letterzetter Anneleen Van Offel. Je krijgt er nog een exemplaar bij van het literair tijdschrift Kluger Hans!
€10 Doneer 10 euro en je krijgt het enige echte Memento boek van 2021 met als titel ‘Verdwalen’, een publicatie met teksten van schrijvers uit het collectief van onze Letterzetter en illustraties van verschillende straffe illustratoren uit de regio.
Geen Payconiq? Je kan ook overschrijven op rekeningnummer BE55 0689 3572 1944, op naam van 'Vrienden van de Bib'.
Je telefoonnummer niet kunnen toevoegen als mededeling? Stuur je betaalbewijs naar bibliotheek@kortrijk.be en we helpen je graag!