Je kan het festival dit jaar fysiek of online bijwonen. Wie de ultieme Memento-ervaring wil, kiest voor het Memento@Kortrijk ticket. Een ticket geeft toegang tot het volledige programma van Memento op 18, 19 en 20 maart 2022 op de site van Muziekcentrum Track, Boekenhuis Theoria en Bibliotheek Kortrijk. Het ticket is dus drie dagen geldig, we werken niet met dagtickets.

Alle kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis binnen mits begeleiding van hun ouders. Wie het festival graag van thuis uit bijwoont, kiest voor Memento@home. Bepaalde onderdelen van het festival kan je immers gratis online live streamen. Die zijn gelabeld op de programma-pagina met een Ook online-tag.

Memento@Home

Bepaalde onderdelen van het festival kan je live streamen. Alle onderdelen die je online kan bekijken zijn gelabeld op de programma-pagina met een Ook online-tag.

Memento@Kortrijk

Met dit festivalticket krijg je toegang tot het weekendprogramma van Memento 22 in Kortrijk.

Koop je tickets hier

UiTPAS

Het volledige festivalprogramma komt in aanmerking voor UiTPAS. Spaar punten en geniet van talloze voordelen. Mensen met een beperkt inkomen genieten 80% korting. Tickets aan kansentarief zijn enkel beschikbaar in voorverkoop aan de balie bij Ticketservice.

056 23 98 55 ยท ticketservice@kortrijk.be